top of page

Over ons

Welkom op de website van Korfbalvereniging Koru. Omdat er nog aan de website gewerkt word is hij nog niet compleet excuus voor het ongemak het wordt zo snel mogelijk aangevuld.

 

Wij zijn ook te vinden op Facebook en Twitter

KORU staat voor KORfbalvereniging Uffelte.

Onze vereniging is opgericht op 22 februari 1961 en telt medio 2015 ongeveer 100 leden. We beschikken over een eigen accommodatie welke ligt aan de Schoolstraat 3a in Uffelte.
Hier worden in het voorjaar en het najaar de trainingen en de wedstrijden gehouden. In de winterperiode verhuizen we met z'n allen naar de zaal. De jongste jeugd traint in het dorpshuis in Uffelte, terwijl de oudere jeugd en de senioren naar de sporthal in Dwingeloo gaan. Van alle teams worden de thuiswedstrijden in de hal in Dwingeloo gespeeld.

 

De clubkleuren zijn blauw en geel. Deze kleuren vind je onder andere terug in het logo en in het wedstrijdtenue. De shirts zijn geel met daarin blauwe accenten.
De shirts worden ter beschikking gesteld door de vereniging. Veel van de teams hebben gesponsorde shirts. De sportbroeken en rokjes zijn blauw.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn ook te vinden op FaceBook: 

Zie ook:

Nieuws

 

KORU ROMMELMARKT
26 JUNI 2018

 

De jaarlijkse rommelmarkt is op zaterdag 16 juni.

Komt allen! Vanaf 9:30 uur gaan we los!

Lennart Siepel - trainer
seizoen 2018-2019

 

Komend seizoen zal Lennart Siepel uit Meppel, voorheen speler van Kios uit Ruinerwold, de hoofdmacht van Koru onder zijn leiding nemen. Bestuur en TC van Koru zijn verheugd dat de zoektocht naar een nieuwe trainer al zo snel tot het gewenste resultaat heeft geleid.

bottom of page